Om oss

_EZP1597.jpg

FP Soft Services AS er et facility management selskap med tjenester innenfor drift av kontorbygg. Formålet er å levere tjenester til leietakere og gårdeiere i Akerkvartalet som åpnet i 2015. Fornebuporten er et område i utvikling og består blant annet av Akerkvartalet (70 000 m2), Fornebuporten Bolig (+500 leiligheter i 2018) og Fornebuporten Skulpturpark "Imprints".

Oppdraget på Fornebuporten er å drifte hovedresepsjon, to konferansesenter med totalt 14 eksklusive møterom, Lifestyle treningssenter, Engineerium opplevelsessenter og en rekke andre tjenester direkte til leietakere og beboere i nærområdet. Blant annet tilbyr Fornebuporten Soft Services en totalservicepakke med renhold, tjenester knyttet til kaffemaskiner, fruktleverenser, renseritjenester, bilpleie og mye mer.

FP Soft Services har også et forvaltningsoppdrag fra gårdeier av Fornebuporten hvor selskapet følger opp leveransen av kommersielle aktører og har ansvar for markedsføring av området.

Selskapet ble stiftet 1. juli 2014 og har sine lokaler på Fornebu i Bærum Kommune. Selskapet er heleid av Fornebuporten Holding som er et indirekte heleid datterselskap av Aker ASA. Totalt har selskapet rundt 30 ansatte.


Våre kunder


Karriere

fornebuportenteam3

Vi tilbyr gode muligheter for videreutvikling innen servicebransjen og en mulighet til å få jobbe med høy fokus på service i en bransje som er utenfor hotell - og restaurant. Dagens team har en variert bakgrunn og kompetanse fra ulike sektorer innenfor servicebransjen og det er viktig for oss at de ansatte får mulighet til å lære fra forskjellige avdelinger.

Vi tilbyr gode betingelser og treningsfasiliteter utover det vanlige.  I tillegg kan vi tilby gode arbeidstider for de ansatte.

Vil du bli en del av FP Soft Services? Send din søknad till: post@fornebuporten.no
Vi ser frem til å bli bedre kjent med deg!


Samarbeidspartnere