Facility management

Vi tilbyr en rad ulike tjenester for våre kunder og ønsker å skape en sømløs opplevelse hvor kunden har så få kontaktpunkter som mulig.
Gjennom å tilby en stor tjenesteportefølje kan vi sikre stordriftsfordeler og tilby gode priser pluss enkelhet ved behov for raske endringer eller forhandling av avtaler.
Det gir og mulighet til økt sikkerhet i bygget gjennom færre leverandører og kontaktpunkter.

 

Making Your Employees Happy

Resepsjon

Vi drifter hovedresepsjon i Akerkvartalet og dette er en naturlig samlingspunkt for leietakerne og deres gjester. Resepsjonen er det første som møter gjesten eller den ansatte, og det er viktig at vi skaper et godt første inntrykk gjennom å være serviceinnstilt, vennlig og sørge for at gjester blir godt tatt være på. 

Vi sikrer at gjestene blir registrert på en effektiv og sikker måte og håndterer alle henvendelser som leietakerne eller eksterne besøkere har i løpet av dagen.
Våre resepsjonister er håndplukket fra hotellbransjen og skal til hver tid utstråle energi og glede.

kaffebar

KAFFEBAR

På oppdrag av våre kunder drifter vi interne kaffebarer som del av vår tjenestekatalog. Vi har fullt driftsansvar for kaffebar og intern møteroms avdeling for en av våres leietakere hvor 4 ansatte sikrer driften gjennom dagen.

Vi arrangerer selskap, lunsjer og middager for kunden i egne lokaler og tilbyr frokost, lunsj, smoothies, kaffe og overtidsmat gjennom hele dagen.

Tjenesten inkluderer bestillinger av mat og drikke, fakturahåndtering, fruktleverense internt for kunden, arrangement av interne event og andre tjenester som kunden ønsker.
 

Servicecenter

ROOM SERVICE

Vi ønsker å samle alle de tjenester som en ansatt kan trenge i nærhet av arbeidsplassen. Vi tror, at hvis du kan utføre vardaglige ting i nærhet av arbeidsplassen så gir det mer tid over til annet som er mer viktig i livet.

Vi har derfor samlet følgende tjenester i vår tjenestekatalog:
- Post - bud og pakketjenester
- Renseritjenester
- Renhold til eksklusive kontorlokaler
- Fruktleverense
- Kaffemaskiner; service og påfyll
- Rekvisita tjenester
- Tjenester knyttet til sosiale soner; påfyll av kjøleskap, oppvaskmaskiner, o.l.
- Bestilling av porselen
- Pure water tappetårn
- Bilvask og bilpleie